De op de website getoonde informatie wordt door Gezellig Bloemen & Lifestyle met zorg samengesteld, doch voor de juistheid kan niet worden ingestaan. Gezellig Bloemen & Lifestyle verstrekt  door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Gezellig Bloemen & Lifestyle worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Gezellig Bloemen & Lifestyle aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Gezellig Bloemen & Lifestyle aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Gezellig Bloemen & Lifestyle opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Gezellig Bloemen & Lifestyle alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Gezellig Bloemen & Lifestyle niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Gezellig Bloemen & Lifestyle worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Gezellig Bloemen & Lifestyle uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Gezellig Bloemen & Lifestyle worden onderhouden wordt afgewezen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram